Ποιοι είμαστε;

H EDPP, είναι μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, που υποστηρίζει τη δημιουργία έντυπου βιβλίου. Είτε θέλεις συνέκδοση είτε αυτοέκδοση, η EDPP, θα σταθεί δίπλα στον συγγραφέα και με σωστή καθοδήγηση και συνεργασία θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με αγάπη για το βιβλίο και τους συγγραφείς, προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα συνεργασίας. Η EDPP (editor, desing, promotion, print), δημιουργήθηκε από δημιουργικούς ανθρώπους, με όρεξη, που στόχο έχουν τις σωστές και καλές εκδόσεις. Αν σ' ενδιαφέρει να δεις το έργο σου τυπωμένο στο χαρτί, δεν έχεις παρά να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες μας και αν το επιθυμείς, επικοινώνησε μαζί μας για παραπάνω πληροφορίες. EDITOR


Επιμέλεια Κειμένου

Η επιμέλεια ενός βιβλίου, είναι ένα από τα βασικότερα σημεία της έκδοσης. Η έμπειρη ομάδα των επιμελητών μας αναλαμβάνει τη διόρθωση έργων, ώστε να έχουν άρτια και σωστή μορφή. 


α) ορθογραφική και φιλολογική επιμέλεια

Περιλαμβάνει διόρθωση ορθογραφικών λαθών, σημείων στίξεως, αντικατάσταση επαναλαμβανόμενων λέξεων και αδοκιμών εκφράσεων, συντακτική διόρθωση του κειμένου.


β) συγγραφική επιμέλεια
Παρέμβαση από έμπειρους επιμελητές στη ροή του έργου ώστε να καλυφθούν νοηματικά ή χρονικά κενά. Γίνονται προσθήκες, περικοπές σημείων όπου κρίνεται απαραίτητο. Βελτίωση εκφράσεων και εμπλουτισμός λεξιλογίου του κειμένου.Σελιδοποίηση Κειμένου

Αφού ολοκληρωθεί η επιμέλεια του έργου, συνεχίζουμε με την ηλεκτρονική σελιδοποίηση του βιβλίου. Το κείμενο σελιδοποιείται σε πρότυπο διαστάσεων βιβλίου και παραγραφοποιείται.DESIGN


Δημιουργικό εξώφυλλο

Το εξώφυλλο ενός βιβλίου είναι ένα από τα πιο βασικά σημεία του δημιουργικού. Η νέα, έμπειρη ομάδα, είναι εδώ για να επιμεληθεί ένα ελκυστικό εξώφυλλο. Σε συνεργασία με τον συγγραφέα δημιουργούμε το ιδανικό θέμα για το έργο σας.


Μετά από αυτά τα βήματα το βιβλίο είναι έτοιμο για την έντυπη μορφή του..... όμως δεν σταματάμε εδώ....PROMOTION


Προώθηση

Δύο μήνες περίπου - το χρονικό όριο δεν είναι πάντοτε το ίδιο - πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, το προωθητικό μας τμήμα, αναλαμβάνει την ενεργό δράση. Στόχος του συγκεκριμένου τμήματος, είναι η σωστή προώθηση του συγγραφέα και του έργου του, ώστε να γίνει γνωστή η συνεργασία στα μέσα δικτύωσης (Facebook, Instagram). Σε αυτό το σημείο, ο συγγραφέας αφήνεται στα έμπειρα χέρια της προωθητικής ομάδας.
Το πρώτο πράγμα που γίνεται αφότου επικυρωθεί μία συνεργασία, είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας που λαμβάνει χώρα στη σελίδα μας στο facebook και φυσικά, με άρθρο στο σάιτ της Maradel Books.
Δημιουργούμε  book trailer το οποίο δημοσιεύεται από το κανάλι του εκδοτικού στο YouTube, promo covers που δίνουν στον αναγνώστη μια ιδέα γι' αυτό που θα διαβάσει αλλά και πολλές ακόμη πρωτότυπες προτάσεις.
Μετά την έκδοση, στόχος του εκδοτικού μας οίκου είναι να γνωστοποιηθεί το έργο, οπότε στέλνονται δελτία τύπου σε συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία, διαδικτυακά καταστήματα, εμπόρους και διάφορα site και ομάδες όπου αφορούν αναγνώστες.
Prin

Εάν θέλεις οπωσδήποτε το βιβλίο σου έντυπο, η Edpp αναλαμβάνει την αυτοέκδοσή σου. Ενημερώσου για τα πακέτα αυτοέκδοσης. 

Αξιολόγηση

Για να φτάσουμε όμως στις παραπάνω υπηρεσίες, θα πρέπει πρώτα το κείμενο σας να έχει περάσει από αξιολόγηση. Η αξιολόγηση κειμένων, γίνεται πλέον από μια ομάδα έμπειρων αναγνωστών, που με την πολύτιμη βοήθειά τους, βοηθούν στο έργο μας για σωστές εκδόσεις. Στόχος του εκδοτικού οίκου, είναι τα βιβλία τα οποία έχουν ενδιαφέρον, πρωτοτυπούν και είναι καλογραμμένα. Παρά τον αριθμό έργων που έρχονται καθημερινά για αξιολόγηση, σαφώς δεν μπορούν να εκδοθούν όλα για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι, να μην πληρεί τους κανόνες αξιολόγησης.  
Θα πρέπει να γνωστοποιηθεί, πως διαβάζονται ΟΛΑ τα έργα που έρχονται στα χέρια μας, είτε πρόκειται για συνέκδοση ή αυτοέκδοση. 
Για την εξέταση της εκδοτικής σας πρότασης, μπορείτε να στείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση 


newauthors@maradelbooks.grΣτο μήνυμα αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνονται : α) το είδος του έργου (π.χ. ιστορικό μυθιστόρημα, αστυνομικό μυθιστόρημα, δοκίμιο κ.ά.)

β) ο αριθμός των λέξεων του ολοκληρωμένου έργου και μία σύνοψη του. Όχι περίληψη, αλλά σύνοψη. 

γ) ένα σύντομο βιογραφικό σας, που θα περιλαμβάνει τυχόν προηγούμενα δημοσιευμένα έργα σας. 

ε) τα στοιχεία επικοινωνίας σας


Οι προτάσεις θα εξετάζονται από την επιτροπή αξιολόγησης και σε διάστημα τριών (3) έως και πέντε (5) μήνες, θα λάβετε ενημέρωση για το αποτέλεσμα της πρότασής σας. 


Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να στέλνετε αντίγραφα του έργου σας, καθώς μετά το πέρας της αξιολόγησης τα χειρόγραφα καταστρέφονται.

Αφού λοιπόν το έργο σας αξιολογηθεί και θεωρηθεί πως πληρεί τις προϋποθέσεις, το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση με τον συγγραφέα που τον ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει και αφού η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε φτάνουμε στο επόμενο βήμα που έχει να κάνει με το δημιουργικό του έντυπου βιβλίου.


 Επικοινώνησε και ζήτα πληροφορίες για το έργο σου