Έκπτωτη Θεά- Μεταμόρφωση- Αναγέννηση- Βαρβάρα Σεργίου

ΤΙΤΛΟΣ : ΕΚΠΤΩΤΗ ΘΕΑ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ

ΕΚΔΟΤΗΣ : MARADEL BOOKS

ΕΚΔΟΣΗ : ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

ΣΕΛΙΔΕΣ : 490

ΔΙΑΣΤΑΣΗ : 21 Χ 14

ISBN :978-618-84017-6-1

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 15 €

Ο πόλεμος έχει πάντα απώλειες, ανεξαρτήτως αν συμβαίνει στη Γη ή στα ουράνια.

Η Θεά Σαμμανή πεθαίνει και αναγεννιέται στη Γη ως Λίζα και ο Στρατηγός της Βικά ως Έκτορας.

Το πεπρωμένο τους θέλει να είναι μαζί, μα αυτό, μέχρι να μπει ανάμεσα τους ο Λευτέρης.

Έρωτες, πάθη και προδοσία οδηγούν τη Σαμμανή σε δεύτερη αναγέννηση με το σώμα - ξενιστή της Αριάδνης.

Το νέο της πεπρωμένο όμως ακούει στο όνομα Δημήτρης και δεν είναι ο Βικά.

Θα καταφέρει η Σαμμανή να νικήσει το κακό που πλησιάζει;

Υπάρχει ηττημένος στον Έρωτα και την Αγάπη;

Όλα αυτά περιπλέκονται με τα κοινωνικά θέματα που αναδύονται μέσα από τις σελίδες του πρώτου βιβλίου της σειράς Έκπτωτης Θεάς, της Θεάς της Δημιουργίας.

Ένα καταιγιστικό βιβλίο που ισορροπεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

15,00 €
Please select variants first

Διαβάστε τα 4 πρώτα κεφάλαια
ΚΡΙΤΙΚΕΣ


Από Goodreads:

''Έκπτωτη Θεά:Μεταμόρφωση-Αναγέννηση'' ο τίτλος ενός βιβλίου φαντασίας που είχα καιρό στην λίστα μου και επιτέλους σήμερα ήρθε η σειρά του να το διαβάσω. Πολλοί/ες εκεί έξω θα έχετε ήδη διαβάσει το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως κυρίας Βαρβάρας Σεργίου με τίτλο ''Έκπτωτη Θεά:Mεταμόρφωση'' αλλά εγώ σας προτείνω να διαβάσετε και την νέα αναθεωρημένη έκδοση που είναι πιο εμπλουτισμένη καθώς είναι ένα πάντρεμα και των δύο βιβλίων.
Ένα βιβλίο καλογραμμένο με ωραίο, καθαρό και γρήγορο λόγο απαλλαγμένο από επαναλήψεις και με ένα πολύ δυνατό πάντρεμα πραγματικότητας και φαντασίας που δεν μας ενοχλεί καθόλου. Αντίθετα αυτή η εναλλαγή που κάνει η συγγραφέας πότε να μας τοποθετεί σε ένα φανταστικό πλαίσιο και πότε στον πραγματικό κόσμο μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κι εμείς κομμάτι της ιστορίας του βιβλίου.
Εξαιρετικές εικόνες που ταιριάζουν απόλυτα σε ένα βιβλίο φαντασίας παράλληλα με ήρωες από κοινούς θνητούς έως αγγέλους κι άλλα πλάσματα της φαντασίας θα κοσμήσουν το βιβλίο και θα του δώσουν μία νότα φρεσκάδας μπορώ να πώ.
Όσον αφορά την υπόθεση δεν νομίζω να μην σας ιντριγκάρει καί να μην σας εξάπτει την φαντασία ό,τι έχει να κάνει με έκπτωτους θεούς, αγγέλους και άλλα φανταστικά πλάσματα. Επίσης η αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό και η προσπάθεια για διατήρηση της ισορροπίας στο σύμπαν είναι κάτι που μας αρέσει να το διαβάζουμε μέσα στην ιστορία ενός βιβλίου. Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε την κεντρική μας ηρωίδα την έκπτωτη θεά που την παρακολουθούμε σε κάποιες τις αναγεννήσεις με σκοπό να φτάσει εκεί που ήταν και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στον αγαπημένο της ο οποίος θα κάνει με την σειρά του τα πάντα για να την προστατέψει.
Μην μπερδευτείτε όμως. Η αναλογία ανάμεσα στο ερωτικό καί στο φανταστικό κομμάτι έρχεται σε απόλυτη ισορροπία μέσα στην πλοκή του βιβλίου και το ένα δεν υπερισχύει του άλλου αλλά εναρμονίζονται τέλεια καί έχουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.
Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος της κριτικής μου θα σας πώ ένα ακόμη στοιχείο του βιβλίου που μου άρεσε πολύ και με έκανε να ανυπομονώ να διαβάσω και την συνέχεια. Η συγγραφέας πολύ έξυπνα κλείνει και δεν κλείνει την ιστορία του βιβλίου σε καίριο σημείο ώστε να μας κρατήσει σε αγωνία καί σε σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει.
Είτε έχετε διαβάσει το προηγούμενο βιβλίο είτε όχι είναι μία πολύ καλή επιλογή καί σας το προτείνω. Καλά σας αναγνώσματα.

Κυριακή Γανίτη

Αναγνώστρια

Διαχειρίστρια μπλοκ: https://dominicamat.blogspot.com/2019/06/blog-post_24.html


Ένας πόλεμος που έρχεται. Μια θέα που αναγεννάται και πρέπει να αφυπνιστεί. Ποιος και πως θα τη βοηθήσει; Κάθε μετενσάρκωση τη φερνει κοντά στα ανθρώπινα συναισθήματα, ενώ ο πνευματικός κύκλος γύρω της στενεύει. Υπάρχουν όντα που την αγαπούν και άλλοι που θέλουν να την εξαφανίσουν. Η πένα της Βαρβάρας μας δίνει τα δυο πρώτα μέρη «Έκπτωτη Θέα» με λυρισμό, μας ταξιδεύει από τον ερώτα ως τα βάθη της κολάσεως. Με ένταση, αγωνία και υπέροχες περιγραφές. Αναμένω τη συνέχεια!

Άννα Σπανογιώργου,

Συγγραφέας


Βικά και Σαμαννή..το λάτρεψα αυτό το ζευγάρι!!Αλλά δυστυχώς οι δρόμοι τους θα πάρουν παράλληλες διαδρομές!!Η σχέση τους αξίζει κάποτε να ολοκληρωθεί, αλλά οι μετενσαρκώσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε μία αέναη κυκλική αναγέννηση τους! Θα τα καταφέρουν??Η αγωνία κατακλύζει τους πόρους του δέρματος μας και η αναζήτηση της επόμενης αναγέννησης και κατ' επέκταση του επόμενου βιβλίου σε προκαλούν με την προσμονή αυτής της ολοκλήρωσης που ψάχνουν οι αναγνώστες!

Αντωνία Γεωργίου,

Αναγνώστρια.


Η «Έκπτωτη Θεά» της Βαρβάρας Σεργίου σε κάνει κυριολεκτικά να λατρέψεις την φανταστική λογοτεχνία. Λυρισμός και σύγχρονος τρόπος γραφής εναλλάσσονται με τρόπο αρμονικό δημιουργώντας στον αναγνώστη την αίσθηση της ζωντανής συμμετοχής στην υπόθεση του έργου. Μια δυνατή ιστορία με όλες τις απαραίτητες κορυφώσεις, μια αέναη μάχη αγγέλων και δαιμόνων. Προσωπικά αισθάνθηκα σαν να βλέπω ταινία αφού ο τρόπος γραφής είναι άκρως κινηματογραφικός και διόλου κουραστικός. Η "Έκπτωτη Θεά" ικανοποίησε πλήρως την συγγραφική κι αναγνωστική μου ιδιότητα. Δε θα θέλετε να την αφήσετε από τα χέρια σας!

Χριστίνα Καρρά,

Συγγραφέας.


Στην «ΕΚΠΤΩΤΗ ΘΕΑ» η Βαρβάρα Σεργίου μας δίνει τη «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» και την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Είναι ένα βιβλίο που έχει τη δύναμη να σε κερδίσει από τις πρώτες του λέξεις, τις δυνατές του περιγραφές και την ιδιαιτερότητα των χαρακτήρων του. Ο αναγνώστης μετατρέπεται σε μάρτυρας της πλοκής του έργου συμπάσχοντας με τις αγωνίες και τα αδιέξοδα των ηρώων. Κάθε κεφάλαιο και μία νέα ιστορία, κάθε κεφάλαιο και μία ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τους πρωταγωνιστές μέσα από τα προσωπικά τους ερωτικά πάθη. Αυτή η έξυπνη εναλλαγή εικόνων, ιδιοσυγκρασιών και ιστοριών γίνεται με ένα αριστοτεχνικό τρόπο, καταφέρνοντας να κρατήσει τον αναγνώστη σε συνεχή εγρήγορση, αιωρούμενο μεταξύ δύο κόσμων: του πραγματικού και του φανταστικού.

Η μόνη απορία που μένει στο τέλος της ανάγνωσης είναι το πότε θα έχουμε στα χέρια μας το επόμενο βιβλίο...

Χάρης Οικονομόπουλος,

Συγγραφέας.


Τρεις ψυχές βρίσκονται παγιδευμένες σε ένα παράξενο κύκλο ζωής, όπου ποτέ δεν βρίσκουν την ηρεμία και τον έρωτα που τους αξίζει πραγματικά.

Η Σαμμανή και ο Βικά είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον όμως ζουν σε έναν κόσμο καθόλου αγγελικά φτιαγμένο και χάνουν ο ένας τον άλλον συχνά... με την ευχή πως στην επόμενη ζωή θα είναι και πάλι μαζί.

Βρίσκουν ο ένας τον άλλον στο πέρασμα του χρόνου μα η Σαμμανή, η Θεά της ζωής, δίνει την πνοή της ζωής σε κάποιον με αποτέλεσμα να δεθεί μαζί του ψυχικά αλλά και να έλκεται από εκείνον τόσο σαρκικά όσο ψυχικά.

Η ζήλια, ο απόλυτος έρωτας και ο πόνος της προδοσίας οδηγεί τους χαρακτήρες που δημιούργησε η περίτεχνη πένα της Βαρβάρας Σεργίου, στο να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, να χάνουν την ευτυχία μέσα από τα χέρια τους και να οδηγούνται σε πράξεις απόγνωσης. Παρότι οι υποστάσεις τους δεν είναι ανθρώπινες, οι αντιδράσεις τους φανερώνουν το αντίθετο με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να δένεται μαζί τους και να κατανοεί τις πράξεις τους. Η διήγηση σε πρώτο πρόσωπο από τους κύριους πρωταγωνιστές κάνει την ιστορία ακόμα πιο συναρπαστική ενώ τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Ο κόσμος που δημιούργησε η συγγραφέας είναι τόσο συναρπαστικός όσο τρομαχτικός, ενώ το μυστήριο της Αναγέννησης της Θεάς, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Νεκταρία Μαρκάκη

Συγγραφέας/blogger στο blog https://lovetheheartbeat.blogspot.com/


Όταν πιάνεις στα χέρια σου ένα βιβλίο με τον τίτλο «Έκπτωτη Θεά», πολλά είναι αυτά που περιμένεις να συναντήσεις μέσα από τις σελίδες του. Κάποια από αυτά, τα συνάντησα διαβάζοντας το βιβλίο της Βαρβάρας Σεργίου και για να είμαι ειλικρινής, το πρόσημο τελειώνοντας το βιβλίο, ήταν σίγουρα θετικό. Πρόκειται για μια ιστορία που δύσκολα θα μπορούσα να την κατατάξω σε κάποια κατηγορία, αν έπρεπε να απαραιτήτως να μπω στην διαδικασία τοποθέτησης μιας ταμπέλας. Θα μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία που θα το χαρακτήριζαν young adult, αλλά σίγουρα θα το αδικούσα με αυτόν -και μόνο- τον χαρακτηρισμό. Είναι ένα έργο το οποίο απευθύνεται σε ευρύτερο ηλικιακά αναγνωστικό κοινό, διαθέτει ποικιλία λογοτεχνικών κατευθύνσεων και σίγουρα μπορεί να εκτιμηθεί εξίσου καλά από όποιον αποφασίσει να το διαβάσει.

Πρόκειται για μια ιστορία στην οποία τόσο το φανταστικό, όσο και το ρεαλιστικό στοιχείο ακροβατεί μέσα στις σελίδες του βιβλίου. Δυο πόλοι οι οποίοι πλέκονται ο ένας μέσα στον άλλον, δημιουργώντας μια αλληλένδετη ραχοκοκκαλιά γεγονότων και καταστάσεων, σε ένα παράλληλο σύμπαν δράσης, στο οποίο η συγγραφέας προσπαθεί να τοποθετήσει την αφήγηση της. Χωρίς η εναλλαγή αυτή να κουράζει τον αναγνώστη, αντίθετα την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, ενισχύοντας την πλοκή, την ένταση και το ενδιαφέρον κατά την ανάγνωση του. Πρόκειται για μια ιστορία στην οποία οι χαρακτήρες, καλούνται μέσα από την διττή τους φύση, να ανταπεξέλθουν σε ένα μεγαλύτερο, ένα υπερκόσμιο σχέδιο, στο οποίο οι αποφάσεις και οι ενέργειες τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον της ίδιας της ανθρωπότητας. Μια ιστορία στην οποία οι χαρακτήρες, μέσα από αναγεννήσεις, αλλά και «αφυπνίσεις» της ίδιας της ύπαρξης τους, θα βρεθούν να ζούνε και να αλληλεπιδρούν, εκπληρώνοντας το απόκρυφο παιχνίδι της μοίρας που έχει γραφτεί για τον καθένα τους.

Όπως είπαμε το βιβλίο μοιράζεται ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από την μία ο επίγειος καθημερινός κόσμος, μέσα στον οποίο γεννιόμαστε, ζούμε και πεθαίνουμε. Από την άλλη, ένας κόσμος απόκρυφος, υπερβατικός, άυλος προς εμάς στον οποίο οι δράσεις των «κατοίκων» του, έχουν τον αντίκτυπο τους στον δικό μας. Αγγελικά πλάσματα, δαιμονικές φιγούρες, τοπία, βγαλμένα όλα μέσα από την απόκρυφη παράδοση, έρχονται να διαδραματίσουν τον ρόλο τους σε ένα παιχνίδι εξουσίας, ίντριγκας, δολοπλοκίας, μίσους, αλλά και έντονου πάθους και έρωτα, τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, δοσμένα από την συγγραφέα σε σωστές δόσεις και με έναν αποκαλυπτικό, «καρμικό» χαρακτήρα, που βοηθούν στο χτίσιμο τόσο της ιστορίας, όσο και των χαρακτήρων.

Μερικά από τα στοιχεία τα οποία προσωπικά με τράβηξαν στο βιβλίο, εκτός φυσικά της ευρηματικά πολύπλευρης υπόθεσης, ήταν η απλή γραφή και η κατανοητή εξιστόρηση του. Υπήρχαν σημεία στα οποία οι περιγραφές ήταν σκληρές, ρεαλιστικές, αλλά και ανθρώπινες, ενώ τα γεγονότα που περιγράφονταν με έκαναν να συμπάσχω ή να νιώσω αποστροφή για κάποιους από τους χαρακτήρες του. Πραγματικά, με το που θα πιάσει κάποιος το βιβλίο στα χέρια του, θα υπάρξουν σημεία στα οποία θα δυσκολευτεί να το αφήσει. Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου είναι δοσμένοι ικανοποιητικά, ενώ όσο προχωράει η ιστορία ανακαλύπτεις στοιχεία και σκοτεινές, αθέατες πλευρές του εαυτού τους. Οι διάλογοι επίσης, είναι ένα από τα σημεία που με ικανοποίησαν κατά την ανάγνωση του. Απλοί, ανθρώπινοι, καθημερινοί, ρεαλιστικοί, χωρίς να είναι «φορτωμένοι» και πομπώδεις, αποτυπώνουν την ένταση της στιγμής, αλλά και την ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων.

Στο σύνολο του, το βιβλίο της Βαρβάρας Σεργίου, «Έκπτωτη Θεά, κατάφερε να με κάνει να περάσω ένα πολύ ευχάριστο και απολαυστικό διήμερο, με μια δυνατή ιστορία που δημιουργεί έντονα συναισθήματα στην, γεμάτη αγωνία και ένταση, μυθοπλασία του κόσμου που μας αφηγείται. Προσωπικά, αναμένω εναγωνίως τις συνέχειες και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι το συναίσθημα των αναγνωστών που θα του δώσουν την ευκαιρία, διαβάζοντας το..

Θανάσης Λάμπρου,

Υπεύθυνος Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας.


Η Σαμμανή είναι η έκπτωτη θεά, η οποία θα ηττηθεί από τον δαίμονα Ταβαέτ και χάνοντας τη θεϊκή της υπόσταση θα βρεθεί με ανθρώπινη μορφή στη γη. Μαζί της θα "συνταξιδέψει" και ο εκλεκτός της και καλός της, Βικά. Στη νέα της ταυτότητα ως άνθρωπος πλέον η Σαμμανή γίνεται η εύθραυστη και ευαίσθητη Λίζα. Το μητρικό χάδι δε θα το νοιώσει ποτέ. Μόνο απόρριψη, βία και υποβιβασμός θα βιώσει από τη μητέρα της. Δύο άντρες θα διεκδικήσουν την αγάπη της. Ο ένας θα είναι ο Λευτέρης και ο άλλος ο Έκτορας. Ποιος θα κλέψει την καρδιά της; Τι θα γίνει σε ένα λάθος του χρόνου; Πώς γίνεται η Λίζα να δώσει ζωή σε έναν νεκρό; Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εξέλιξη του κόσμου; Ποιος είναι ο Μύστης και τι θέση έχει δίπλα στη Σαμμανή; Θα καταφέρουν να συναντηθούν στην επίγεια ζωή η Σαμμανή και ο Βικά; Θα μπορέσουν να ξαναζήσουν τον τέλειο έρωτά τους; Ποια είναι η Αριάδνη; Πώς μπλέκεται στην ιστορία με τη Λίζα, τη Σαμμανή και τον Βικά; Ποιος είναι ο Δημήτρης; Γιατί ο Δημήτρης θα βρίσκεται συνέχεια ένα βήμα πίσω από την Αριάδνη; Τι ρόλο παίζει η Σουζάνα στις ζωές των ανθρώπων και των αγγέλων; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα δημιουργηθούν στους αναγνώστες όσο η ανάγνωση θα βαθαίνει και οι κόσμοι θα δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Δαίμονες και άγγελοι κάνουν την εμφάνισή τους σε έναν κόσμο τόσο αληθινό. Η φαντασία συναντά την πραγματικότητα σε ένα μυθιστόρημα, το οποίο δε μένει στα προφανή αλλά κάνει μία διείσδυση στην ψυχή των ηρώων. Η βία κάθε μορφής περνά μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και μας παρουσιάζεται άλλοτε σε ήπια μορφή και άλλοτε στην πιο στυγερή και απάνθρωπη. Η οικογενειακή βία από τον βιολογικό γονέα έρχεται σε σύγκρουση με την ανυπέρβλητη αγάπη του θετού γονιού και μας δείχνει ότι η αληθινή αγάπη αναγεννιέται μόνο όταν ο άνθρωπος έχει καλοσύνη και στοργή μέσα του. Η ψυχολογική βία αποτυπώνεται με την πιο σκληρή της μορφή ωθώντας τον αποδέκτη αυτής σε πράξεις που δύσκολα κάποιος θα έπαιρνε υπό διαφορετικές συνθήκες και μέσα από το πρίσμα της σωστής ψυχικής κατάστασης και απόλυτης διαύγειας. Το bullying και η έντονη σωματική βία που δέχεται το θύμα κατακερματίζει την οντότητά του και το εξαναγκάζει ορισμένες φορές σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες και παράλογες ή απολύτως "λογικές" όταν το μυαλό παίζει τα παιχνίδια του. Η αληθινή αγάπη έρχεται να μας κόψει την ανάσα και να μας αποδείξει ότι ποτέ δε χάνεται ακόμα και όταν η λογική κυβερνά το συναίσθημα. Γιατί όσο οι χτύποι της καρδιάς θα υπάρχουν τίποτα δεν μπορεί να διαγράψει το παρελθόν. Η υιοθεσία είναι ίσως ένα από τα πιο "καυτά" θέματα, το οποίο η συγγραφέας αναλύει με τόσο γλυκό και ζεστό τρόπο χωρίς να γίνεται μελό. Συναντάμε κατά την ανάγνωση τη θαλπωρή που αισθάνεται το υιοθετημένο μέλος της οικογένειας και την απόλυτη αγάπη μέσα από την αγκαλιά που μπορεί να του προσφέρει ένας γονέας. Τα ναρκωτικά, η πορνεία, οι συνθήκες που ζουν οι γυναίκες και η συμπεριφορά των προαγωγών απέναντί τους δημιουργεί ένα κλίμα αγανάκτησης, οργής και αποτροπιασμού από τους αναγνώστες καθώς διαπιστώνουν μέσα από το πόνημα την ισοπέδωση που βιώνουν αυτές οι γυναίκες, τους άγραφους νόμους της νύχτας, τα σκοτεινά πλοκάμια της μαφίας, των γκέτο και των σκοτεινών ανθρώπων που σπέρνουν τον θάνατο αδιακρίτως. Στο βιβλίο συναντάμε το βαθυστόχαστο θέμα της προδοσίας και του μίσους που βιώνει κάθε άνθρωπος ακόμα και από τα δικά του άτομα. Η συγγραφέας θέλησε να μας δείξει μέσω της ιστορίας της ότι πολλές φορές περιστοιχιζόμαστε από ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας μισούνε. Μία αλήθεια τόσο μεγάλη, η οποία όμως δεν είναι πάντα ευδιάκριτη ή επιλέγουμε να εθελοτυφλούμε οικειοθελώς. Σίγουρα τα μηνύματά της είναι σημαντικά και μέσα από την ιστορία μας, μας τα βγάζει μέσα από την καρδιά της με τέτοιον τρόπο που, αναμφισβήτητα, καταφέρνει να συγκινήσει τον καθένα μας. Τα περισσότερα μηνύματα έχουν μία κοινωνική χροιά που όλοι γνωρίζουμε αλλά επιλέγουμε να κλείνουμε τα μάτια μας και να λέμε ότι αυτά δε συμβαίνουν σε εμάς ή δίπλα μας για να μας απασχολούν. Αντιθέτως, οφείλουμε να αφυπνιστούμε και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής όχι τόσο για εμάς αλλά για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά μας... για να ζήσουν σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον από αυτόν που ζούμε εμείς τώρα, το οποίο δημιούργησαν οι προηγούμενες γενιές και εμείς οι ίδιοι. Τα συναισθήματα και τα μηνύματα που μου γεννήθηκαν και με κατέκλυσαν διαβάζοντας το συγκεκριμένο ανάγνωσμα ήταν άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Μερικά από αυτά είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, η ενσυναίσθηση, η καλοσύνη, η φιλία, η στοργή, η απογοήτευση, η θλίψη, η εγωπάθεια, ο εγωισμός, το μίσος, η οργή και η ζήλια. Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, φαντασίας και μύθου, η οποία έρχεται να συναρπάσει τους αναγνώστες του φανταστικού κόσμου. Το βιβλίο διαβάζεται απνευστί λόγω του μικρού του όγκου, είναι ευκολοδιάβαστο και η γραφή του απλή και κατανοητή. Δεν πλατειάζει καθόλου και συνεχώς σου εξάπτει την αγωνία. Θα περιμένω τη συνέχεια του βιβλίου της με ανυπομονησία και μέχρι τότε η αγωνία παρατείνεται...

Βασιλική Διαμάντη,

Συγγραφέας, Διαχειρίστρια του Blog «Βιβλιομανία-Βιβλιολατρεία» https://vivliomania-vivliolatreia.blogspot.com/,

Ιδρυτικό Μέλος Λέσχη Ανάγνωσης Καρδίτσας.