Κι Όμως- Ηώ Αυγέρη

Συγγραφέας : Ηώ Αυγέρη

Έκδοση : Ιανουάριος 2017

Σελίδες : 508

ISBN : 978-618-82654-1-7

Περίληψη

«Τα πέπλα τής νύχτα είχαν καλύψει τη πλάση και αυτός έριξε τα μάτια του στο έδαφος. Στα απομεινάρια τής πράξης του. Απόκοσμο ύφος, που τρόμαζε όλα τα δαιμόνια και έσβηνε τις φωτιές τής κόλασης. Πίστευε πως στο τέλος, εκείνο το βάρος που καταπλάκωνε το στήθος του θα αποχωρούσε, μα αυτό, τον είχε συνθλίψει. Σήκωσε το βλέμμα και βγήκε έξω. Πήρε στα χέρια του το σάκο που ήταν πεταμένος στο πορτ μπαγκάζ και εξαφανίστηκε»

Το παρελθόν του Σκάι παραμένει άγνωστο σε πολλούς. Αυτό που τον έτρεψε σε φυγή, εγκαταλείποντας όσα έχτισε με κόπο. Και βρέθηκε να ταξιδεύει, συναντώντας όμοιους ανθρώπους, δραπέτες της ζωής.

Όσα δε μπορεί να ξεχάσει, όσα δεν αντέχει να αρθρώσει και όσα έπαψε να νιώθει, υπάρχουν γραμμένα σε ένα φθαρμένο απόκομα μιας εφημερίδας, που κρατά πάντα μαζί του. Το όνομά του, έχει ιστορία. Το χαμένο χαμόγελό του, η κλειδωμένη καρδιά του και η άγρια όψη του, έχουν δικαιολογία.

«Ο ήλιος έπαιζε πετώντας τις αχτίδες του ολούθε. Μα, εκείνη δε χρειαζόταν το φως του για να ζήσει. Από μόνη της μια λάμψη και όσοι την έβλεπαν να απολαμβάνει τον πρωινό της περίπατο, τη χαρακτήριζαν ως αγγελόπλαστο θηλυκό. Μέχρι που ο φοβος έσπασε την εικόνα σε χίλια κομμάτια»

Η Ρόουζ είναι ένα ορφανό κορίτσι που επιβιώνει στους επικίνδυνους δρόμους της Αμερικής. Πολλοί γνωρίζουν την ιστορία της, μα ελάχιστοι την αλήθεια. Τα γαλάζια της μάτια, το μέσο για να τρυπώνει στους Δαίδαλους των ψυχών.Το χαμόγελό της, όμοιο με κόκκινο θάμπος και η αγνή καρδιά της, το ισχυρότερο όπλο.

Τι θα συμβεί όμως, όταν ένα τριαντάφυλλο συναντήσει το μολυβένιο ουρανό;

Μπορεί ο έρωτας, η καλοσύνη και το θάρρος, να νικήσουν το κακό;

Μπορεί η ζωή να έχει δυο πλευρές;

Κι όμως...

16,00 €
Please select variants first


Διαβάστε τα πρώτα τα κεφάλαια

Comments System WIDGET PACK

κριτικές

Ομολογώ ότι με εξέπληξε πολύ ευχάριστα, και κλείνοντάς το, καταλήγω να το θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα τον τελευταίο καιρό, στο συγκεκριμένο είδος λογοτεχνίας....πολύ καλή γραφή, ενδιαφέρουσα πλοκή, σωστά σκιαγραφημένοι χαρακτήρες, ένταση που κορυφώνεται σταδιακά έως το τέλος, μία έξοχα δοσμένη αισθηματική/ρομαντική ιστορία (μέχρι και οι βασικοί χαρακτήρες, που στην αρχή φαντάζουν εκ διαμέτρου αντίθετοι, είχαν τα απόλυτα ταιριαστά ονόματα, επιτρέποντας στη συγγραφέα ένα παιχνίδι με τις λέξεις, ειδικά προς το τέλος), που έχει όλα όσα χρειάζονται, έρωτα, πάθος, αφοσίωση, ανασφάλειες, εγωισμούς, μυστικά, αυταπάρνηση, αγάπη για τη ζωή, συγχώρεση, υπομονή, αλληλεγγύη, φιλία, και πλείστα άλλα συναισθήματα που, συνδέονται όλα άρρηκτα μεταξύ τους και κυριολεκτικά απογειώνουν την αφήγηση, το χάρισμα της οποίας αναμφισβήτητα κατέχει η δημιουργός του και το χειρίζεται απολύτως επιδέξια και επιτυχημένα. Είμαι βέβαιη ότι η συγγραφέας θα μας απασχολήσει θετικά και στο μέλλον και με άλλα έργα της, η πρώτη εκδοτική συγγραφική προσπάθειά της αποδεικνύει ότι το ξεκίνημα και η γνωριμία της με το ευρύ αναγνωστικό κοινό αξίζουν προσοχής και προοιωνίζονται τα καλύτερα .....  

user Evdoxia Kolydaki

Κι όμως...(Ηώ Αυγέρη)!!Ένα υπέροχο βιβλίο γεμάτο έρωτα, πάθος, αφοσίωση, ανασφάλειες, εγωισμούς, μυστικά,αγάπη για τη ζωή, συγχώρεση, υπομονή, αλληλεγγύη, φιλία, και πλείστα άλλα συναισθήματα που συνδέονται όλα όμορφα μεταξύ τους.Υπέροχη η γραφή,με πλούσιο λεξιλόγιο,και σωστά δομημένη η ιστορία!!!!!!Μια όμορφη παρέα που ο καθένας έχει το δικό του άσχημο παρελθόν!Αγάπησα τη Ρόουζ,ένα κορίτσι αυθόρμητο και τολμηρό,που έδειξε σε όλους τις αλήθειες της ζωής!!!Ο Σκάι ένας ροκάς,με τατουαζ,σκουλαρίκια,ένας σκληρός άνθρωπος αλλά με πολύ καλή καρδιά,ένας αξέχαστος ήρωας!!!!!!! <3 The Sky i have dreamed my Sky!A Rose blooms under the blue Sky! <3 Πόσο πιο όμορφα λόγια αγάπης για τον έρωτα της ζωής σου???Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από πολλά κύματα όμως έμειναν ενωμένοι και ερωτευμένοι!!! Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι,ρούφηξα τις σελίδες,δεν ήθελα να τελειώσει!!Πολλά συγχαρητήρια στη συγγραφέα,εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!! 

user Penny

Ένα βιβλίο γεμάτο έντονα συναισθήματα και βαθιά ανθρώπινο. Οι σελίδες του πλημμυρίζουν από αγάπη, έρωτα, φιλία, πόνο, ζήλια, συγχώρεση όλα όσα συνθέτουν το μαγικό ταξίδι της ζωής. Με πλούσια λυρική γραφή και με μια ιστορία ενδιαφέρουσα μας ταξιδεύει και προκαλεί έντονα συναισθήματα στην ψυχή μας όπως και αυτά των ηρώων της, νιώθουμε την δύναμη της αληθινής φιλίας, την ανιδιοτέλεια ανάμεσα στις σχέσεις των ηρώων που σαν ποτάμι παρασύρει την κακία, την δύναμη της παντοτινής αγάπης που σκορπάει μακριά την ζήλια , πάθος για αυτήν την ίδια την ζωή που παρά τις δυσκολίες και τις ανηφοριές της δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως είναι Θείο δώρο και πρέπει να την χαιρόμαστε και να την απολαμβάνουμε στο έπακρο!!! 

user Χ. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ