Συγγραφείς

Δέσποινα Μαράντου

Η Δέσποινα γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1976 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη ενώ είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ο κόσμος του βιβλίου την κέρδισε από μικρή ηλικία και η ανάγνωση έγινε τρόπος ζωής τόσο, ώστε να την οδηγήσει στην συγγραφή. Ξεκίνησε γράφοντας σε γνωστή παγκόσμια πλατφόρμα και κέρδισε αμέσως την αγάπη του αναγνωστικού κοινού που την ακολουθεί έως και σήμερα. Το έργο της -Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα- είναι το πρώτο σε έντυπη μορφή και κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Maradel Books.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010628700628 


Επικοινωνία με τη συγγραφέα 

Ηώ Αυγέρη 

Γεννημένη 13 Ιανουαρίου του 1977, έγγαμη και κάτοικος Αθηνών. Έχει σπουδάσει Υπεύθυνος Εμπορίας Διαφήμισης και Προώθησης προϊόντων ενώ παρακολουθεί σεμινάρια στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την δημιουργική γραφή και την ολοκλήρωση δημιουργικού έργου. 

Αρθογραφεί και εκτός από το αντικείμενο της ειδικότητάς της έχει ασχοληθεί με το εμπόριο, τις γραφικές τέχνες, την επεξεργασία εικόνας, τη ζωγραφική αλλά και την κατασκευή κοσμημάτων. Η συγγραφή ήρθε στη ζωή της εντελώς ξαφνικά κλέβοντας την καρδιά της αλλά και μια μόνιμη θέση στην καθημερινότητά της πλέον. Κάποιες από τις ιστορίες της μπορεί κανείς να τις διαβάσει στο προσωπικό της blog. 

Το έργο της -ΚΙ ΟΜΩΣ- είναι η πρώτη δουλειά σε έντυπη μορφή και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Maradel books από το 2017. Η σχέση της με την ανάγνωση είναι μια πράξη ερμηνείας που οφείλει να παίρνει στα σοβαρά. Ένα βιβλίο έχει εποχή, κατάλληλη στιγμή και ανάλογη ψυχική διάθεση γι' αυτό θεωρεί πως η βιβλιοφαγία πολλές φορές αποδεικνύεται άδικη για κάποια έργα. Σε μεγάλη ηλικία ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία ψυχολογίας σε μια προσπάθεια να γνωρίσει τον εαυτό της αλλά και να κατανοήσει τους ανθρώπους. Αγαπά τη δημιουργία που ζωντανεύει μέσα από στάχτες και στα κοσμήματα που φτιάχνει χρησιμοποιεί υλικά που οι περισσότεροι θεωρούν ασήμαντα. Δεν αγαπά τα φαινόμενα τυφλότητος τής εποχής και την αγένεια. Ο κινηματογράφος, το θέατρο και τα ταξίδια είναι η μεγάλη της αδυναμία.Χριστίνα Σιάπικα

Η Χριστίνα Σιάπικα γεννήθηκε το 1983. Έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο Δερβένι Κορινθίας ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Αθήνα. Σπούδασε στο ΙΕΚ Πατρών, Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και τελειώνοντας, παρακολούθησε μαθήματα εκγύμνασης σε πιστοποιημένη ιδιωτική σχολή στην πρωτεύουσα. Η αγάπη της για τα βιβλία ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, έπειτα από παρότρυνση του συζύγου της, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συγγραφή στην αρχή της κρίσης. Ολοκληρώνοντας, ανάρτησε το έργο της στην παγκόσμια εφαρμογή του Wattpad όπου βρήκε άμεση ανταπόκριση με φανατικούς αναγνώστες και ακολούθους.

Σελίδα Χριστίνα Σιάπικα στο Facebook:


Επικοινωνία 

Επικοινωνία μέσω Mail με τους αναγνώστες:

vma.code.archangel@gmail.com και xristinas@hotmail.comΕπικοινωνία με τη συγγραφέα 

Νεκταρία Μαρκάκη

Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα κι από μικρή ηλικία ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για οτιδήποτε φανταστικό κι άπιαστο. Ως έφηβη ξεκίνησε να διαβάζει αχόρταγα, με αποτέλεσμα να αναπτύξει αγάπη για τη συγγραφή. Βρήκε διέξοδο σε αυτή αφού ήταν ένα μοναχικό παιδί που δεν μπορούσε να εκφραστεί τόσο καλά λεκτικά όσο γραπτώς.

Αν και για λίγα χρόνια, εξαιτίας της καθημερινότητας, το πάθος της είχε μπει στον πάγο, πριν εφτά χρόνια η ανάγκη για έκφραση επανήλθε κι έτσι άρχισε να γράφει ιστορίες στην αγγλική γλώσσα. Σύντομα οι ιστορίες της βρήκαν ανταπόκριση στην πλατφόρμα συγγραφέων του Wattpad, κι άρχισε να τις μεταφέρει στα ελληνικά. Εξαιτίας της αγάπης των αναγνωστών αποφάσισε να εκδώσει στα αγγλικά και στα ελληνικά το πρώτο της ρομαντικό, χιουμοριστικό μυθιστόρημα με τίτλο "Χωρίς Χάρτη" (Unmapped).

Σύντομα ακολούθησε συνεργασία με εκδοτικού απ' όπου κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της με τίτλο "Για να μην ξεχνάς". Το έργο της με τίτλο "Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο" κυκλοφόρησε στην Amazon με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί το έναυσμα της συνεργασίας της με της Εκδόσεις Maradel.

Instagram

instagram.com/nekmarkakiwriter  


Επικοινωνία με τη συγγραφέα 

Alexa Merian 

Γεννήθηκα στην Αθήνα 12 Μαϊου του 1994 και μεγάλωσα στην Δυτική Αττική ως τον Αύγουστο του 2016 που μετακόμισα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι τελειόφοιτη το 2ΟΥ ΕΠΑΛ Γραφιστικής όπως επίσης και του κολέγιου ΒΑΚΑΛΟ στον Τομέα του Κόμικς. Τελείωσα με τις σπουδές μου το 2013 και αργότερα έστρεψα την προσοχή μου στον τομέα του Tattoo με το οποίο ασχολούμε μέχρι και σήμερα. Ωστόσο παράλληλα είχα ανακαλύψει την ιστοσελίδα του Wattpad όπου ξεκίνησα να γράφω τις πρώτες μου ιστορίες. Από τον Αύγουστο του 2013 που ανακάλυψα την σελίδα μέχρι και σήμερα έχω ολοκληρώσει αρκετές ιστορίες εκ των οποίων και η ομώνυμη «Κυνηγοί Ζωής».


Επικοινωνία με τη συγγραφέα 

Γιώτα Αδαμοπούλου

Η Γιώτα Αγγελοπούλου - Αδαμοπούλου γεννήθηκε στις 27/9/1988 και μεγάλωσε

στην όμορφη πόλη του Αιγίου, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα με το σύζυγος της.

Σπούδασε Ηλεκτρονικός Τεχνικών Υπολογιστών Συστημάτων και Δικτύων, όπου

εργάστηκε αρκετά χρόνια με το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά την κέρδισε ο χώρος

της συγγραφής.

Η πρώτη της απόπειρα φιλοξενήθηκε σε παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα

ερασιτεχνικής γραφής με μεγάλη επιτυχία, ανοίγοντας της το δρόμο της έκδοσης.

Ο ομώνυμος τίτλος Της ψυχής μου το διαμάντι, είναι το πρώτο της έργο σε έντυπη

μορφή.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα : 

Email : giotoulaagg@yahoo.gr


Έλσα Μαγγανάρη 

Γεννήθηκα το 1976 στην Νάουσα Ημαθίας. Από νηπιακή ηλικία ζω στην Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά μου. Είμαι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής Λογιστών, μιλάω δύο γλώσσες και εργαζόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εταιρεία Τροφίμων. Τα τελευταία όμως, ελάχιστη σημασία έχουν. Ξεκίνησα να γράφω, μετά από παρακίνηση φίλων. Το μυθιστόρημα 'Επαίτες Ονείρων' είναι η πρώτη μου συγγραφική προσπάθεια. Λάτρης της γραφής, επιχειρώ να εμφυσήσω σε σκέψεις και συναισθήματα, ζωή.... 


Έλενα Στάμου 

Η Έλενα Στάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο, όπου έμαθε να αγαπάει τα παραμύθια, την ιστορία και τις γλώσσες. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Σήμερα ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της, εργάζεται ως καθηγήτρια γερμανικών, γράφει τις ιστορίες της και συνεχίζει να ονειρεύεται όπως όταν ήταν μικρή.


Χριστίνα Μιχελάκη

Η Χριστίνα Μιχελάκη είναι γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Έχει σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης όμως η μεγάλη της αγάπη για τα βιβλία ήταν που την κέρδισε τελικά. Μανιώδης αναγνώστρια, μπορεί να διαβάσει τα πάντα αρκεί να περιέχουν μία καλή και δυναμική ιστορία. Λατρεύει ιδιαιτέρως τα βιβλία φαντασίας, τα οποία έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Η αστείρευτη αγάπη της για τα βιβλία, την ώθησαν να γίνει συν ιδρύτρια μαζί με τις, Βασιλική Μπούζα και Χρυσή-Σίσυ Αγγελίδου, του διαδικτυακού ιστιότοπου aisthisis.gr.

Κείμενα τις μπορείτε να βρείτε στο Wattpad, στο bluez.gr και στο aisthisi.gr.

Μυθιστορήματα

Τα Αστέρια του Πεπρωμένου, Ιδιωτική έκδοση (2015)

Διηγήματα

«Οι Άλλοι», ανθολογία Το ξύπνημα, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, (2016)

«Η Φρουρός», «Βλαντ Γ' Τσέπες» ανθολογία Σκοτάδι, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2017)

«Η εκδίκηση των Ραέμτιαν», ανθολογία Θρύλοι του Σύμπαντος VI, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2017)

«Η Μάγισσα του Σάλεμ», «Blair Witch»,ανθολογία Μαγικοί Χοροί, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2018)

Fb: Xristina Michelaki

Email: christinamichelaki@outlook.com


Επικοινωνία με τη συγγραφέα 

Βαρβάρα Σεργίου

Η Βαρβάρα Σεργίου, σπούδασε Εγκληματολογία και Ψυχολογία και σήμερα ζει στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια της. Όταν δε χάνεται στην ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων, της αρέσει να ακούει μουσική και να δημιουργεί φανταστικές ιστορίες. Αγαπημένο χόμπι της είναι η ζωγραφική...Εκτός από το πρώτο της βιβλίο της σειράς Μεταμόρφωση & Αναγέννηση - Έκπτωτη Θεά #1, από τις εκδόσεις MARADEL BOOKS,έχει δημοσιεύσει διάφορες ιστορίες φαντασίας στην πλατφόρμα WATTPAD.
Το διήγημα της "Ο εραστής της Ρήγαινας" εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και βρίσκεται στην 1η Κυπριακή Ανθολογία Λογοτεχνίας του Φανταστικού.Το διήγημα της «Η Μύρτιδα» φιλοξενείται από την ανθολογία: «Σκοτάδι: Η πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με βαμπίρ» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.

Βραβεύσεις:
To διήγημα της ''Λυτρωτής Νο7'', διακρίθηκε και βραβεύτηκε με την 3η θέση στα Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού LARRY NIVEN 2016, Βραβείο «Επιστημονικής Φαντασίας» για την κατηγορία διήγημα από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.
To διήγημα της ''Ο θάνατος των δέκα'', διακρίθηκε και βραβεύτηκε με την 3η θέση στα Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού LARRY NIVEN 2017, βραβείο «Επιστημονικής Φαντασίας» για την κατηγορία διήγημα από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.


Wattpad 

https://www.wattpad.com/user/barbaraser 


Φώτης Χατζάτογλου


Ο Φώτης Χατζάτογλου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1978. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο στην Καβάλα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

"Το Ξυράφι του Όκκαμ" είναι το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 από τις εκδόσεις Maradel Books


Διονύσης Βελονάκης

Εἶμαι ἀπό αὐτούς που προσπερνοῦν βιογραφικά καί προλόγους ὅταν πέφτει στά χέρια τους ἕνα ἔργο. Ἐν τούτοις ἀναγνωρίζω καί σέβομαι τή διάθεση πολλῶν ἀναγνωστῶν νά ἀνιχνεύσουν «παράπλευρα» στοιχεῖα που ἀφοροῦν τό βιβλίο τό ὁποῖο κρατοῦν. Ἡ ταπεινότης μου λοιπόν ἔλαβε ὑπόσταση στό χωροχρόνο τό καλοκαίρι τοῦ 1973. Εἶμαι εὐτυχής που μεγάλωσα σέ μία λαϊκή γειτονιά τοῦ Περιστερίου ματώνοντας τά γόνατά μου σέ ἀλάνες καί χώματα. Ἀνδρώθηκα σέ μία οἰκογένεια ἀπαλλαγμένη ἀπό δεσπότες καί δεσποτεῖες, ἄν καί δέν ξέχασα ποτέ τό βαρύ χέρι τῆς μάνας μου!..

Τό 1992 εἰσήχθη στή σχολή τουριστικῶν ἐπαγγελμάτων (ΣΤΕ) χωρίς ὅμως νά συνεχίσω τίς σπουδές μου στήν ἐν λόγω σχολή. Ἄν ἀναζητᾶς ἑπομένως ἀγαπητέ ἀναγνώστη κάποιο πτυχίο στό βιογραφικό μου φοβᾶμαι ὅτι θά σέ ἀπογοητεύσω. Στη 17μηνη στρατιωτική θητεία μου ευτύχησα νά γνωρίσω ἀπό κοντά τήν Ἑλληνική ἐπαρχία που τόσο λατρεύω. Υπῆρξα μέλος ελληνοκεντρικῶν ὁμίλων ἀπαλλαγμένων ἀπό στείρα προγονοπληξία καί ἐθνικιστικά ἰδεολογήματα.

Από τό 2002 ἐργάζομαι στόν χῶρο τῶν συγκοινωνιῶν. Τό 2014 γίνεται τό συγγραφικό μου ὄνειρο πραγματικότητα μέ τόνΑντικοινωνικό και τό 2017 ἀκολουθεῖ Ἡ δική μου ἀλήθειᾳ.

Θεωρῶ μέγιστο νά παραμείνω Ἄνθρωπος καί εὐτύχημα νά εἶμαι Πολίτης...


Ευγενία Κωστή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στην Χρηματοοικονομική Ανάλυση και εργάζεται ως οικονομική αναλύτρια.

Έχοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες από μικρή, ασχολήθηκε με τη μουσική ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο πιάνο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια την κέρδισε η συγγραφή παιδικών ιστοριών, που της δίνει ιδιαίτερη χαρά και την γυρνάει στα παιδικά της χρόνια.

Στο μαγικό κόσμο της πρώτης περιπέτειας των δύο φίλων, Κίνε και Κόνι, η συγγραφέας αποσκοπεί να αγγίξει τις καρδιές των παιδιών και να τους προσφέρει στιγμές χαράς, γέλιου και φαντασίας!


Επικοινωνία


Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/KineKoni

Σελίδα Instagram: https://www.instagram.com/evgeniakosti_writer

Email: evgeniakosti.writer@gmail.com

Goods reads profile author: https://www.goodreads.com/EvgeniaKosti_Writer

Goods reads βιβλίο: https://www.goodreads.com/book/show/46726121


 Θωμαή Πινακά

Η Πινακά Θωμαή γεννήθηκε το 1988 στην Κατερίνη Πιερίας και διαμένει στην Σκοτίνα Πιερίας. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική, Ψυχολογία και Life Coaching. Έχει κάνει εξειδίκευση στην Παιδοψυχολογία-Παιδοψυχιατρική και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων όσον αφορά τον τομέα της ψυχολογίας. 

Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους τραγουδιών. Το Cougars είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο έργο. Θέλησε μέσα από αυτό να αναδείξει το πόσο εύκολο είναι για τους ανθρώπους να κρίνουν τους άλλους ακόμη και εάν δεν γνωρίζουν τι τους ώθησε σε  συγκεκριμένες συμπεριφορές.


Επικοινωνία με τη συγγραφέα 

https://www.facebook.com/thomai.pinaka 


Eυαγγελία Κελαϊδή

Η Ευαγγελία Κελαϊδή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σύζυγος και μητέρα, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ της καθημερινότητας και της αγάπης της για δημιουργία. Ασχολείται με την συγγραφή από μικρή ηλικία.

Στο λύκειο συμμετείχε στο περιοδικό του σχολείου. Την ίδια περίοδο, είχε λάβει μέρος στο πρόγραμμα κινητικότητας του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Παιδιά χωρίς Οικογένεια». Μια κοινωνική έρευνα, για τη ζωή του παιδιού μακριά από την οικογένεια.

Δημοσιευμένες δουλειές της μπορείτε να βρείτε στο

Η ιστορία της με τίτλο «Παγιδευμένοι στο ψέμα» επιλέχθηκε μεταξύ 140.000 ιστοριών ως μια από τις πιο εθιστικές ιστορίες της παγκόσμιας κοινότητας του wattpad.


Zέτα Ορφανού

Η Ζετα Ορφανού, γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη όπου και έζησε μέχρι τα δεκαπέντε. Πέρασε τα χρόνια της εφηβείας της και τελείωσε τις σπουδές της στον Σχεδιασμό και το Μάρκετινγκ στη Βαλένθια της Ισπανίας. Μεγαλωμένη σε μια φιλελεύθερη κοινωνία, πολυταξιδεμένη αλλά και ελεύθερο πνεύμα - όπως δηλώνει - αποφάσισε ν' ασχοληθεί με τη συγγραφή κάνοντας τα πρώτα ερασιτεχνικά της βήματα στην παγκόσμια πλατφόρμα του Wattpad.

Έχει παρευρεθεί σε αρκετά σεμινάρια ψυχολογίας ενισχύοντας τις γνώσεις της γύρω από την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση. Ευτυχισμένη μητέρα αλλά και σύζυγος, συνεχίζει να κάνει καθημερινά αυτό που αγαπά٠ να γράφει, αφήνοντας τα δικά της μηνύματα και δίνοντας στο αναγνωστικό κοινό τη δική της οπτική για τη ζωή μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων της.

Τα βιβλία της αγαπήθηκαν από μεγάλη μερίδα του κοινού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και είναι αυτό που της έδωσε το έναυσμα να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο των εκδόσεων.

Η Ζέτα Ορφανού, υπόσχεται να μας ταξιδέψει σ' ένα σύμπαν όπου όλα είναι εφικτά να συμβούν. Δράμα, έρωτας, περιπέτεια, στολισμένα από νότες μεταφυσικού, φέρνουν σύντομα στα ράφια της βιβλιοθήκης σας το πρώτο της έργο, με τίτλο "Κάποια μέρα".

Επικοινωνία 

Email : Zeta-o@hotmail.com 

Facebook : Ζέτα Ορφανού 


Βούλα Γκεμίση

Η Βούλα Γκεμίση, είναι μια νέα γυναίκα που κατάγεται από την Καλαμπάκα και ζει στη Σητεία της Κρήτης. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκε για χρόνια πάνω στον τομέα αυτό.

Αγαπά τη ζωγραφική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική και την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.

Η συγγραφή είναι άλλη μία από τις αγαπημένες της ενασχολήσεις και ξεκίνησε ερασιτεχνικά με αυτή, όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει τις δικές της ιστορίες στη παγκόσμια πλατφόρμα του Wattpad.

Καταπιάστηκε με διαφορετικά είδη ιστοριών που αγαπήθηκαν γρήγορα από το κοινό.

Διαθέτει δικό της blog όπου δημοσιεύει άρθρα και 'short stories' που είναι διαθέσιμες δωρεάν στο κοινό προς ανάγνωση.

Το έργο της ''Λίγο σεξ ακόμη παρακαλώ'' είναι το πρώτο που ακολουθεί τον δρόμο της έκδοσης.


Επικοινωνία με τη συγγραφέα 


MyBlog : https://makestorytelling.wordpress.com/ 

Facebook Page: https://www.facebook.com/StorybyVoulaGkemisi/?modal=admin_todo_tour

Instagram:  https://www.instagram.com/makestorytellingcom/

wattpad: https://www.wattpad.com/user/VoulaGkemisi 

Αγλαΐα Κληρονόμου

Γεννήθηκα στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 1975, από πατέρα Κεφαλλονίτη και μητέρα Κρητικιά. Μοναχοπαίδι, με μια έντονη φαντασία να μου κρατάει συντροφιά, κάποια στιγμή ανακάλυψα τον μαγικό κόσμο των βιβλίων κι έκανα τους ήρωες φίλους μου.

Λίγο πριν τελειώσω το σχολείο, συνάντησα τον άνθρωπο που έμελλε να γίνει σύζυγός μου μερικά χρόνια αργότερα,٠ που ανέχεται τις τρέλες μου και στέκεται βράχος δίπλα μου σε κάθε δυσκολία.

Σε μια απόπειρα να ασχοληθώ με κάτι πιο πρακτικό, μπήκε για λίγο χρονικό διάστημα στη ζωή μου η λογιστική, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, η πεζότητα των αριθμών δεν φάνηκε αρκετή να με κρατήσει. Δραστηριοποιούμαι καιρό στον ιδιωτικό τομέα και πριν από μερικά χρόνια, στην ανάγκη μου να εκφραστώ, ανακάλυψα πως μπορώ να γράψω. Τα θετικά σχόλια των φίλων και του περίγυρού μου, με ενθάρρυναν να συνεχίσω και από τότε ξεκίνησα να δημιουργώ δικούς μου κόσμους.

Οι ιστορίες μου φιλοξενούνται σε ηλεκτρονική διαδικτυακή πλατφόρμα και είμαι στην ευχάριστη, πλέον, θέση, να λέω πως έχουν σταθερούς και ενθουσιώδεις αναγνώστες, που με την αγάπη τους, μου άνοιξαν τον δρόμο της έκδοσης.

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/elxi.parallilon/